Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aardbeving Nieuw-Zeeland - Al 98 doden geteld na aardbeving in Nieuw-Zeeland | Weernieuws | hln.be

Aardbeving Nieuw-Zeeland - Al 98 doden geteld na aardbeving in Nieuw-Zeeland | Weernieuws | hln.be. Het epicentrum van de aardbeving lag in zee, 90 kilometer ten noorden. Dat meldt het amerikaans geofysisch instituut (usgs). Het epicentrum van de schok lag enkele tientallen kilometers ten noorden van. Een beving van 7,8 zorgde op het zuidereiland voor. Daarbij lag het epicentrum steeds op het zuidelijke eiland, in en rond de stad christchurch.

Afgelopen weekend veel gerommel aan de andere kant van de bol. Daar schrok ik van, want ik had er al zoveel verwoesting gezien van eerdere aardbevingen… De schokken waren in grote delen van het land te voelen. De beving, met een kracht van 5.8 op de schaal van richter, werd vooral gevoeld in hoofdstad wellington. Aardbeving nieuw zeeland christchurch meer dan honderd mensen zitten vast onder het puin in de door een aardbeving getroffen stad christchurch.

Dodental na aardbeving in Japan loopt op naar zestien | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Dodental na aardbeving in Japan loopt op naar zestien | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl from media.nu.nl
De schokken waren in grote delen van het land te voelen. Daarbij lag het epicentrum steeds op het zuidelijke eiland, in en rond de stad christchurch. Het maakt deel uit van het britse gemenebest en heeft de koningin van engeland als staatshoofd. Het bestaat uit twee grote eilanden (noordereiland en zuidereiland) en een aantal kleinere eilanden. Dat meldt het amerikaans geofysisch instituut (usgs). Christchurch de aardbeving had een kracht van 7,4 op de schaal van richter. Een van 6,3 trof christchurch in 2011 met 185 doden tot gevolg. Aanvankelijk was er vrees voor een tsunami en de autoriteiten riepen.

Het maakt deel uit van het britse gemenebest en heeft de koningin van engeland als staatshoofd.

Daar schrok ik van, want ik had er al zoveel verwoesting gezien van eerdere aardbevingen… Het maakt deel uit van het britse gemenebest en heeft de koningin van engeland als staatshoofd. Het bestaat uit twee grote eilanden (noordereiland en zuidereiland) en een aantal kleinere eilanden. De beving, met een kracht van 5.8 op de schaal van richter, werd vooral gevoeld in hoofdstad wellington. Aardbeving nieuw zeeland christchurch meer dan honderd mensen zitten vast onder het puin in de door een aardbeving getroffen stad christchurch. Die vond plaats in de buurt van gisborne aan de oostkust van het noordereiland. Daarbij lag het epicentrum steeds op het zuidelijke eiland, in en rond de stad christchurch. De zeebeving deed zich voor om 14.27 uur belgische tijd en had een magnitude van 7,3. De nederlandse dorien knuiman, die in christchurch woont, schoot direct wakker toen het huis begon te schudden. Christchurch de aardbeving had een kracht van 7,4 op de schaal van richter. De aarde beefde rond 13 uur lokale. De beving vond plaats op 100 kilometer afstand van christchurch. Aanvankelijk was er vrees voor een tsunami en de autoriteiten riepen.

De aarde beefde rond 13 uur lokale. Een beving van 7,8 zorgde op het zuidereiland voor. Het bestaat uit twee grote eilanden (noordereiland en zuidereiland) en een aantal kleinere eilanden. Afgelopen weekend veel gerommel aan de andere kant van de bol. De beving vond plaats op 100 kilometer afstand van christchurch.

Opnieuw aardbeving in Nieuw-Zeeland
Opnieuw aardbeving in Nieuw-Zeeland from www.hartvannederland.nl
Daarbij lag het epicentrum steeds op het zuidelijke eiland, in en rond de stad christchurch. Aardbeving nieuw zeeland christchurch meer dan honderd mensen zitten vast onder het puin in de door een aardbeving getroffen stad christchurch. Christchurch de aardbeving had een kracht van 7,4 op de schaal van richter. De aarde beefde rond 13 uur lokale. Zeker 65 mensen zijn om het leven gekomen, zo. Het epicentrum van de schok lag enkele tientallen kilometers ten noorden van. Eén van de schuldigen voor die gevoeligheid is de alpinebreuklijn: Die vond plaats in de buurt van gisborne aan de oostkust van het noordereiland.

De zeebeving deed zich voor om 14.27 uur belgische tijd en had een magnitude van 7,3.

De schokken waren in grote delen van het land te voelen. Een beving van 7,8 zorgde op het zuidereiland voor. Aardbeving nieuw zeeland christchurch meer dan honderd mensen zitten vast onder het puin in de door een aardbeving getroffen stad christchurch. De zeebeving deed zich voor om 14.27 uur belgische tijd en had een magnitude van 7,3. De beving vond plaats op 100 kilometer afstand van christchurch. Zeker 65 mensen zijn om het leven gekomen, zo. Het epicentrum van de aardbeving lag in zee, 90 kilometer ten noorden. Een van 6,3 trof christchurch in 2011 met 185 doden tot gevolg. Afgelopen weekend veel gerommel aan de andere kant van de bol. Daar schrok ik van, want ik had er al zoveel verwoesting gezien van eerdere aardbevingen… Volgens de politie zijn zeker twee mensen om het leven gekomen en zijn meerdere. De beving, met een kracht van 5.8 op de schaal van richter, werd vooral gevoeld in hoofdstad wellington. De aarde beefde rond 13 uur lokale.

Eén van de schuldigen voor die gevoeligheid is de alpinebreuklijn: Aanvankelijk was er vrees voor een tsunami en de autoriteiten riepen. De aarde beefde rond 13 uur lokale. Dat meldt het amerikaans geofysisch instituut (usgs). De beving, met een kracht van 5.8 op de schaal van richter, werd vooral gevoeld in hoofdstad wellington.

Dodental na aardbeving in Japan loopt op naar zestien | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Dodental na aardbeving in Japan loopt op naar zestien | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl from media.nu.nl
Aardbeving nieuw zeeland christchurch meer dan honderd mensen zitten vast onder het puin in de door een aardbeving getroffen stad christchurch. Dat meldt het amerikaans geofysisch instituut (usgs). Aanvankelijk was er vrees voor een tsunami en de autoriteiten riepen. Een van 6,3 trof christchurch in 2011 met 185 doden tot gevolg. Zeker 65 mensen zijn om het leven gekomen, zo. De nederlandse dorien knuiman, die in christchurch woont, schoot direct wakker toen het huis begon te schudden. De beving vond plaats op 100 kilometer afstand van christchurch. Afgelopen weekend veel gerommel aan de andere kant van de bol.

De aarde beefde rond 13 uur lokale.

De beving, met een kracht van 5.8 op de schaal van richter, werd vooral gevoeld in hoofdstad wellington. Aanvankelijk was er vrees voor een tsunami en de autoriteiten riepen. Daar schrok ik van, want ik had er al zoveel verwoesting gezien van eerdere aardbevingen… Volgens de politie zijn zeker twee mensen om het leven gekomen en zijn meerdere. Een van 6,3 trof christchurch in 2011 met 185 doden tot gevolg. Die vond plaats in de buurt van gisborne aan de oostkust van het noordereiland. De aarde beefde rond 13 uur lokale. De beving vond plaats op 100 kilometer afstand van christchurch. Dat meldt het amerikaans geofysisch instituut (usgs). Afgelopen weekend veel gerommel aan de andere kant van de bol. Het maakt deel uit van het britse gemenebest en heeft de koningin van engeland als staatshoofd. Een beving van 7,8 zorgde op het zuidereiland voor. Daarbij lag het epicentrum steeds op het zuidelijke eiland, in en rond de stad christchurch.

Post a Comment for "Aardbeving Nieuw-Zeeland - Al 98 doden geteld na aardbeving in Nieuw-Zeeland | Weernieuws | hln.be"